Seniorøkonom Mari O. Mamre er en del av DNs boligpanel. I onsdagens utgave av DN uttaler hun seg om endringene i boligmarkedet som har inntruffet den siste tiden. Til tross for en nedgang i boligprisene, spesielt i Oslo, påpeker hun at de aller fleste boligeierne i Norge i liten grad vil bli påvirket av den seneste utviklingen: “Har du langt tidsperspektiv, har du ikke noe problem. Men hvis du har kort tidsperspektiv, og kjøpte en ettroms på Bislett i Oslo til tre millioner kroner for ett år siden og nå vil flytte ut av byen, vil du nok gå med tap. Men dette er en begrenset gruppe”,  sier Mamre til DN.

Boligpanel

Les hele saken her

NyAnalyse er eksperter på boligmarkedet. Vi bidrar med prisprognoser og evalueringer av boligmarkedet for både offentlig og privat sektor. Nylig har vi evaluert boligprogrammet til Kristiansand kommune ved hjelp av vår egen transportmodell. Les mer om dette her.

Vil du vite mer om hvordan vi kan bidra med analyser av boligmarkedet? Ta kontakt med sjeføkonom Terje Strøm på ts@nyanalyse.no